fbpx

Autolakering – meget mere end bare biler

Lakering af fed bil

Du ved nok allerede hvad autolakering betyder. Hvad du nok ikke ved er, at autolakering ikke kun omhandler personbiler. Autolakering omhandler desuden også last- og varevogne, busser, forsikringsskader, motorcykler, glasfiberbåde, industrimaskiner og meget mere. Men foruden maskiner og køretøjer, så vil en erfaren autolakerer også kunne håndtere andre produkter, såsom køkkenelementer, butikselementer og meget andet. Hvis der er en overflade, kan det males. 

Autolakken opbygges af flere lag, hver med sin funktion: primer, korrosionshindrende grundmaling; filler, spartelmasse til udfyldning af større ujævnheder; sanding, let slibbart produkt til udjævning af små niveauforskelle; og toplak. En særlig toplak er metalliclak, der består af to lag; nederst en lak med glinsende metalskæl og øverst en klar lak.

Hvad skal jeg vælge?

Det er kun fantasien der sætter grænser, når det kommer til valg af autolakering. Du kan selvfølgelig vælge at få malet bilen i samme farve, som bilen allerede har. Men du kan også vælge en ny farve, og give dit køretøj et nyt look. Derudover kan du vælge, at få custom malet din bil. Du kan f.eks. få motiver, flere farver eller noget helt tredje. Som sagt: det er kun fantasien, som sætter grænser. På denne måde kan du gøre dit udtryk unikt. 

Bil

Når du har besluttet dig for, at få malet bilen, uanset hvad årsagen måtte være, starter vi naturligvis med at tage os af rust, ridser og buler, så de ikke er synbare, når lakarbejdet er færdigt. Samlet set giver dette det bedste slutresultat. 

Hvis du har besluttet dig for, at bilen skal have en helt anden farve, også kaldet en hellakering eller lakering af større områder, fjerner vi alt det krom- og plast, som er tæt på den overflade som skal males, så vi kan komme til uden at ødelægge andre flader end dem som skal males. Naturligvis skal vinduer, spejle, håndtag m.m. også afdækkes, så de er beskyttet mod maling og andre behandlingsmaterialer. Nu skal bilen slibes, så den gamle maling forsvinder og dernæst renses alle flader, for at kunne arbejde på en helt fedtfri og ren overflade, for et bedre slutresultat. 

Når bilen er renset og rengjort, spartles og slibes bilen, så vi har rene og jævne overflader. Nu grundmaler vi 1 til 2 gange, inden vi klarer selve billakeringen med den farve, som du ønsker. 

Motorcykel & Scooter

Hvis du er den heldige ejer af en motorcykel, ved du naturligvis også, at denne fornøjelse desværre kun er en sommer beskæftigelse. Når du er ude og nyde en tur på din motorcykel, vil solens stråler ramme motorcyklen, dens tank og dens øvrige komponenter. Motorcyklen er synet smukkest, når strålerne let reflekterer på de skinnende overflader. En god motorcykellakering kan forvandle en flot motorcykel til en fantastisk motorcykel – det garanterer vi med vores mere end 30 års erfaring indenfor autolakering. Vi hjælper desuden også gerne med at klare plastik-, glasfiber- og carbondele.

Derudover anvender vi naturligvis kvalitetslak, der ser godt ud og samme tid beskytter mod kraftig UV-lys, skidt og snavs, så motorcyklen kan holde sig flot hele sommeren og resten af året – kort sagt, en langtidsholdbar løsning. KC Autolakering er specialister i både MC lakering samt scooter lakering. Vi står klar til at gøre din maskine sæsonklar.

Forsikringsskader

Skulle uheldet ske, og du får en større eller mindre skade, som forsikringen dækker – tager vi os naturligvis også af dette. Vi ved, at skader opstår pludseligt fra alt fra hærværk til uheld, og står derfor klar til hurtigt at udføre lakering af skaderne, så du igen kan anvende køretøjet i dine daglige rutiner. 

Vi samarbejder med et bredt udvalg af forsikringsselskaber, og vi holder kontakten med forsikringsselskaberne løbende, så du ikke skal bruge tid og energi på at følge processen.

Fælge

Alufælge har stor betydning for bilens fremtræden og udtryk, og derfor gør det ekstra ondt, når ridser og skrammer bliver en realitet. KC Autolakering hjælper dig med lakering af dine alufælge, så de igen fuldender bilens udtryk.  

Uanset hvordan skaden er sket, om du har ramt en kantsten eller om du har fået et uheldigt stenslag eller simpelthen bare trænger til en opfriskning, står vi klar til at hjælpe dig med at give dine fælge en opfriskning. Vi kan naturligvis genskabe fælgens udtryk, som de så ud før skade, men vi kan også give fælgene et andet udtryk efter dit ønske. Alt arbejde udføres i hænderne på erfarne og kompetente medarbejdere, der nøje inspicerer dine fælge og får lavet alle slag og skader fine igen, så vi har en flot og jævn overflade at arbejde på. Her grunder, dækker og lakerer vi efter moderne og laktekniske metoder for at sikre et resultat, der både holder og ser professionelt ud på lang sigt.

Campingvogn

Campingvognen er for mange campister, det dyreste eje. Og derfor sættes der naturligvis en stor ære i, at campingvognen fremstår pæn og præsentabel, både inde såvel som ude. 

Når du aflevere din campingvogn, lakerer og lakforsegler vi din campingvogn, er det ikke kun for synets skyld. En campingvogn står som regel ude det meste af året og har derfor brug for den bedste beskyttelse. Lakforsegling beskytter mod solens UV-stråler, skidt og snavs – ja, selv fugleklatten, der i ny og næ hører til udendørslivet.

Lakforseglingen er vigtig, da den er med til at gøre din campingvogn smuk at se på, år efter år. Det er trods alt sjovere, at have campingvognen med på tur, når den fremstår flot og velholdt. Desuden er det værd at huske, at netop det visuelle i høj grad påvirker salgsprisen, hvis du senere vil sælge campingvognen. Lakering af campingvognen er med andre ord afgørende for den salgspris, du kan forvente at opnå ved et potentielt salg.

Når du har fået udført en god lakering og lakforsegling, vil du opleve, at din campingvogn får mere dybde i farverne samt at farverne fremstår mere klare. Det giver vognen et frisk og blankt udseende, du og andre kan nyde længe.

Husk at KC Autolakering har stor ekspertise i lakering af møbler og andet inventar i selve campingvognen.

Møbler & Inventar

Når du overvejer, at give dit hjem et friskt pust, står vi klar til at hjælpe dig! Borde, stole, sofaer og reoler samt køkkenelementer som skuffer og låger, bliver dagligt udsat for et helt naturligt slid på overfladerne og deres maling.

KC Autolakering tilbyder professionel lakering af møbler og lakering af køkkenskabe eller andre elementer. Vi hjælper dig med at gen- eller opfinde de helt rette farve til inventaret, så det stråler i hjemmet og dermed også forlænger møblets levetid.

Hos KC Autolakering lakerer vi dine møbler, køkkenelementer eller andet inventar i kvalitetsprodukter. Det betyder, du fortsat ikke behøver tage særlige hensyn under rengøring, at dit inventar ikke udskiller kemiske lugte og at holdbarheden er i top. Takket være vores laktekniske udstyr og uddannede personale, kommer vi omkring alle hjørner og kroge, hvorpå vi leverer et håndværksmæssigt stykke arbejde.