fbpx

Autolakering ved skader

Bil skade

Jeg har fået en skade 

Uheldet sker: der er kommet ridser i lakken! Når der er skade på lakken, er det vigtigt at få udbedret problemet hurtigt, da lakken forhindre yderligere skader i at blive fremtræden. Med autolakering undgår du nemlig, at der dannes rust ved skaden. Og så ser bilen desuden meget bedre ud bagefter. Det kan også være, at du vil give bilen en helt ny farve eller få custom-malet den, og dermed få et unikt udtryk på vejene. Faktum er, at maling og lak beskytter mod rust – derfor er det en god ide, at få fixet problemet hurtigt, inden yderligere skade vil opstå. 

Skade på leasingbil 

Hvis du har en leaset bil, og skaden sker, kan det koste dyrt at få udbedret problemet hos leverandøren. Hos KC Autolakering mener vi ikke, at det skal koste en formue at få udbedret en eller flere skader. Faktisk forholder det sig sådan, at vi tilbyder et såkaldt “Leasing-eftersyn” af din leasingbil, inden den skal afleveres tilbage til forhandleren. På denne måde kan du spare dig selv for mange penge. Hos KC Autolakering kan du spare op til 75% på den pris, som leasingselskaberne opkræver for istandsættelse af leasingbilen ved endt aftale. Vi tilbyder at gennemgå jeres leasingbil inden aflevering, og vi hjælper gerne med polering af små ridser og andre skader, både de kosmetiske og de større skader.

Ifølge FDM.dk, viser en tidligere undersøgelse af 118 af disse biler, at der blev fundet skader, der skulle udbedres, på ca. 60% af bilerne. Her er, ifølge FDM, de 5 mest almindelige skader ved tilbagelevering af leasingbil: 

For-kofanger 

Ridser. Dette er den mest sete skade, ved tilbagelevering af leasingbiler. Denne type skade kommer ofte fra parkeringer eller ved stenslag på vejen. Denne type ridser ses sjældent for det blotte øje, og er sjældent noget man spekulere over. Specielt i sommerperioden, hvor insekter på kofangeren er en normal ting, kan man hurtigt forveksle snavs med ridser. 

Forrude

Stenslag. KC Autolakering har mange samarbejdspartnere, som kan være behjælpelige med at udbedre dette. Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud herom. 

Buler 

Kan give skade i lakken, som nogle gange kan poleres væk – i andre tilfælde skal en ny lakering til. Ved større skader, kan der være tale om, at skaden skal spartles op og males på ny, hvilket at KC Autolakering naturligvis er behjælpelige med. 

Alufælge 

Kantstensridser er en meget almindelig ting, som kan blive en dyr omkostning, hvis de respektive leasingselskaber skal istandsætte fælgene eller hvis man skal investere i et sæt helt nye fælge. Vi er eksperter i at udbedre kosmetiske skader, og ingen opgave er for stor. 

Bag-kofanger

Ridser på bagagerums kanten er en typisk skade, som næsten er uundgåelig. Men det kan også ske, at du ved et uheld er bakket ind i noget, som har efterladt et mærke. Som tidligere nævnt, kan mange skader og ridser poleres væk, men sommetider er polering ikke nok. Så tøv ikke med at kontakte os hos KC Autolakering!

Kilde: https://fdm.dk/alt-om-biler/koeb-leasing-salg/koeb-eller-leasing/top-fem-skader-paa-leasingbiler