Lakering af campingvogn

Lakering af campingvogn

Har du ridset eller bulet campingvognen? Vi klarer lakering af skaderne

For mange autocampister, er campingvognen et dyrebart eje, de gør alt i verden for at holde i pæn stand – indvendigt som udvendigt.

KC Autolakering klarer lakering af campingvognskader, så den atter fremstår fra sin bedste side. Vi tager os godt af vognen fra det øjeblik vi modtager den, til vi har inspiceret den, udbedret skaderne og givet hånd ovenpå et godt stykke arbejde.

Campingvognlakering holder vognen ung

Når vi klarer lakering og lakforsegling på din campingvogn, er det ikke kun for syns skyld. En campingvogn står ude i alle slags vejr og har derfor brug for den bedst tænkelige beskyttelse. Lakforsegling beskytter mod solens skarpe UV-stråler, skidt og snavs – ja, selv den syreholdige fugleklat, der i ny og næ hører udelivet til.

Lakforseglingen er særlig vigtig, fordi den er med til at gøre din campingvogn smuk at se på sæson efter sæson. Det er trods alt sjovere at opholde sig i noget flot og velholdt. Desuden er det værd at huske, at netop det visuelle i høj grad dikterer salgsprisen, hvis du senere vil sælge. Lakering af campingvognen er med andre ord afgørende for den salgspris, du kan forvente – og hvorfor ikke få mest muligt ud af dine ejendele?

Når du har fået udført smuk lakering og lakforsegling, vil du opleve, din campingvogn får mere dybde samt at alle farverne er mere klare, hvilket giver vognen et frisk og blankt udseende, du kan nyde længe.

Husk desuden, at KC Autolakering har stor ekspertise i lakering af møbler og andet inventar i selve campingvognen.

Lad os se på mulighederne

Har du en campingvogn, du vil have frisket op og gjort ung igen, så kontakt os gerne.

Alle campingvogne er bygget forskelligt og er af naturlige årsager i helt forskellig stand. Derfor kræver det erfaring og håndværksmæssig indsigt at vurdere, hvad der skal til, for at en lakering af campingvognen og reparationsarbejdet giver det bedste resultat.

Kontakt os på telefon 25 11 21 24 eller via kontaktformularen her på hjemmesiden for at høre mere om lakering af campingvogne.