Bil Lakering

Lakering af bil i Aalborg

Bil Lakering

KC Autolakering er eksperter i bil lakering.

Vi klarer alt fra mindre skader til hellakering!

En grundig lakering af din bil får den til at fremstå både ny og velholdt. Hvad end du ønsker at få udbedret mindre skadeområder eller ønsker en grundig hellakering, er vores dygtige fagmænd klar til at forvandle din bil. Det gør den ikke bare pænere, men hæver dens værdi.

Bil lakering med erfaring til forskel

Når vi bliver rost for vores lakeringer, skyldes det ikke mindst, vi har mere end 30 års erfaring i faget. I løbet af de år, har vi haft tusind af biler forbi vores værksted og spartlet, pudset og poleret på alle typer køretøjer. De mange timers arbejde får du glæde af, fordi erfaring er en forudsætning for at levere kvalitetsarbejde, du som kunde lader dig imponere af.

Når du ankommer til værkstedet for at få foretaget lakering af bilen, tager vi en dialog om dine ønsker og forestillinger. Vi vejleder dig naturligvis ud fra model, farveønsker og anbefalinger til del- eller hellakering.

Kontakt os

Sådan foregår en bil lakering

Med afsæt i dine ønsker starter vi arbejdet på din bil. Vi starter naturligvis med at tage os af rust, ridser og buler, så de ikke er synbare, når lakarbejdet er færdigt.

Er der tale om hellakering eller lakering af større områder, fjerner vi krom- og plastikmateriale, så vi kan komme til uden at nærme os andet end de flader, vi skal bearbejde. Vi dækker naturligvis også vinduer, spejle, håndtag m.m.

Vi sliber nu den gamle maling ned og renser alle flader, for at kunne arbejde på en helt fedtfri overflade.

Vi spartler og sliber nu på bilen, så vi har gode, jævne flader. Herpå grundmaler vi 1 til 2 gange, inden vi klarer selve bil lakeringen med den rette farve.

Du modtager nu en bil, der vidner om gennemført lakeringsarbejde – ud fra den aftale, vi har indgået.

Kontakt os og hør mere

Skal du have udført lakering af bilen i Aalborg eller omegn? Så kontakt KC Autolakering og hør hvordan vi kan hjælpe.

Har du spørgsmål til bil lakering, del- eller hellakering eller andet du ønsker svar på, så ring på telefon 25 11 21 24 eller kontakt os via kontaktformularen her på hjemmesiden.

Vi samler på glade kunder

Super service, kvalitet og holder sine aftaler

Kushtrim via Google

Super tilfreds. Så venlige medarbejdere og yderst tilfreds med det arbejde jeg fik foretaget.

Michael via Google

God og hurtig service. Flot arbejde

Magnus via Google