Fælge Lakering

Fælge Lakering

Lakering af alle fælgtyper

Du skal ikke være ked af det, hvis det ikke er lige præcis bilfælge, du skal have lakeret. Vi klarer naturligvis også lakering af MC-fælge, scooterfælge og endda cyklens fælge, hvis du ønsker at sætte trumf på designet.

Uanset hvilken type fælg du præsenterer os for, går vi til opgaven med samme respekt for det resultat, du forventer. Vi er fagmænd, der sætter en ære i at overdrage et veludført stykke håndarbejde, og det vil du opleve, når du ser det med egne øjne.

Hør mere om fælge lakering

Har du et sæt fælge, der skal friskes op, have fede overgange eller måske have tilført en snert af kromdetaljer?

Kontakt os og fortæl om dine ønsker. Vi leverer det færdige resultat, du drømmer om – og skulle selve bilen også have brug for en opfriskning, står vi klar til at hjælpe.

Kontakt os

Lakering af fælge i Aalborg

Vink farvel til de triste skræmmer! Få professionel lakering af alufælge

Alufælge er det måske vigtigste udstyr til den udvendige del af bilen. Fælgene har stor betydning for bilens look og attitude, og derfor slår ridser og skrammer ekstra hårdt, når det er de ofte dyre fælge, det går ud over. KC Autolakering hjælper dig med lakering af alufælge, så de igen fuldender bilens look.

Alufælge lakering

Hvad end dine fælge har bidt i kantstenen, fået et uheldigt slag eller simpelthen bare trænger til en gedigen opfriskning, står vi klar til at hjælpe dig med at give dine fælge nyt liv.

Vi kan hjælpe dig med at finde de helt rette farvenuancer og sågar udføre lakeringen med særlige overgange eller helt unikke designønsker. Alt arbejde udføres i hænderne på dygtige medarbejdere, der nøje inspicerer dine fælge og får udbedret alle slag og skader, så vi har en flot og jævn overflade at arbejde på.

Her grunder, dækker og lakerer vi efter morderne laktekniske metoder for at sikre et resultat, der både holder og ser professionelt ud.

Vi samler på glade kunder

Super service, kvalitet og holder sine aftaler

Kushtrim via Google

Super tilfreds. Så venlige medarbejdere og yderst tilfreds med det arbejde jeg fik foretaget.

Michael via Google

God og hurtig service. Flot arbejde

Magnus via Google