Lakering af møbler

Lakering af møbler

Få lakeret møbler, køkkenelementer, borde, stole m.m.

Møbler som borde, stole, sofaer og reoler samt køkkenelementer som skuffer og låger bliver dagligt udsat for hverdagsbrug, hvilket helt naturligt slider på overfladerne og deres maling.

KC Autolakering tilbyder professionel lakering af møbler og lakering af køkkenskabe etc. Vi hjælper dig med at genfinde de helt rette farver og opfriske inventaret, så det stråler i hjemmet.

Sprøjtelakering i de helt rette farver

Er de flotte 60’er pastelfarver falmede eller er dine før så flotte hvide møbler blevet reduceret til halvbrune rædsler? Hos KC Autolakering opfrisker vi dine møbler med professionel lakering af borde, stole, senge- og sofarammer etc. – og vi gør det med den helt perfekte farveblanding.

Når du giver dine møbler og dit inventar en ny lakering, gør du dem ikke blot flottere, men forlænger brugstiden. Og hvorfor smide noget ud, som virker og tilmed har en historie? Netop ældre originale møbler er ofte umulige at erstatte og rummer en særlig nostalgi. Derfor skal de naturligvis ikke kasseres på grund af et par mindre skrammer eller ridser.

Kontakt os

Grundig lakering af alle typer inventar

Hvis du råder over et møbel eller andet inventar, du ønsker at give nyt liv, er det i langt de fleste tilfælde muligt. De fleste materialer kan behandles, så de bliver fri for ridser og skrammer, hvorefter de bliver malet med et professionelt resultat til følge.

Vores tilbud om lakering af møbler omfatter alt fra borde og bænke til stole, reoler, kommoder, døre, radiatorer, et ældre klaver eller andet, du har på hjerte.

Du får naturligvis lakeret dine møbler, køkkenelementer etc. i kvalitetsprodukter. Det betyder, du fortsat ikke behøver tage særlige hensyn under rengøring, at dit inventar ikke udskiller kemiske lugte og at holdbarheden er i top. Takket være vores laktekniske udstyr og uddannede personale, kommer vi omkring alle hjørner og kroge, hvorpå vi leverer et håndværksmæssigt imponerende stykke arbejde, der er klart til at pryde dit hjem.

Kontakt os og hør mere

Er du interesseret i at høre, hvordan lakering af møbler, køkkenskabe, stole, døre m.m. giver nyt liv til dit yndlingsinventar?

Kontakt os på telefon 25 11 21 24 eller via kontaktformularen her på hjemmesiden for at høre nærmere.

Vi samler på glade kunder

Super service, kvalitet og holder sine aftaler

Kushtrim via Google

Super tilfreds. Så venlige medarbejdere og yderst tilfreds med det arbejde jeg fik foretaget.

Michael via Google

God og hurtig service. Flot arbejde

Magnus via Google