Coating

Coating

Coating med 2 års garanti

Vi tilbyder Coating med 2 års garanti, vi er certificeret hos carcarefreaks.dk til at udføre coating korrekt. Det hele starter med at din bil for en grundig håndvask, hvor der bliver brugt flyverustfjerner og tjærefjerner.

Den bliver kuppet over med en clay bar, som fjerner alle de sidste urenheder på bilen, så lakken er helt ren. Derefter får bilen en polering. Om det er 1 trins polering eller 3 trins polering der skal til for at din bil bliver som du ønsker, vil vi aftale inden vi starter.

Coating er den bedste beskyttelse

Coating er den bedste beskyttelse du kan få til din bil. En almindelig lak har en hårdhed der hedder H2 efter påføring af coating vil den hedde H9.

Det betyder at din lak bliver stenhård og hjælper med at holde din bil ren i længere tid, beskytte bedre mod stenslag, rust og minimere vaskeridser. Du får bare en lak der er utroligt glat og lækker at se på.

Kontakt os

Beskyttelse mod kemiske angreb

Du får også en beskyttelse mod kemiske angreb fra naturen – Fuglelort, syreregn osv.
En fugleklat på lakken kan udrette store skader. Det kemiske indhold i en fuglelort går ind og ætser lakken, hvilket vil medføre grimme pletter, der ikke kan fjernes manuelt. Her går coatingen ind og ligger et beskyttende lag.

Hydrofobisk – Vand vil perle af lakken. Skidt og snavs vil ikke binde sig så let
Hydrofobisk er det nye hurra ord indenfor bilpleje. På almindelig dansk kan det frit oversættes til “vandet perler af lakken”. En keramisk coating vil gøre din bils overflade hydrofobisk i mere eller mindre grad. Det hjælper til, at skidt og snavs ikke hæfter så nemt til overfladen og din bil vil se ren ud i længere tid.

Fremhævelse af bilens glans. Coatingen fremhæver glansen i lakken og skaber et flot dybdespil. Hvis coatingen er påført korrekt, vil det på en solskins dag se helt fantastisk ud.

Kontakt os og hør mere

Er du interesseret i at høre mere omkring Coating, så kontakt os på telefon 25 11 21 24 eller via kontaktformularen her på hjemmesiden for at høre nærmere.

Vi samler på glade kunder

Super service, kvalitet og holder sine aftaler

Kushtrim via Google

Super tilfreds. Så venlige medarbejdere og yderst tilfreds med det arbejde jeg fik foretaget.

Michael via Google

God og hurtig service. Flot arbejde

Magnus via Google