MC Lakering

MC Lakering

Få professionel MC lakering og scooter lakering med øje for detaljen

Når solens stråler rammer motorcyklen, dens tank og dens øvrige komponenter, er synet smukkest, når strålerne let reflekterer på de skinnende overflader. En god motorcykellakering kan forvandle en flot motorcykel til en fantastisk motorcykel – det garanterer vi.

KC Autolakering af specialister i både MC lakering samt scooter lakering. Vi står klar til at gøre din maskine sæsonklar.

Det professionelle resultat gør forskellen

Hvis du er motorcykelentusiast, giver du os ret i, at din MC fortjener det bedste. Glem derfor alt om den løbende gør-det-selv spraylak, og besøg i stedet vores værksted for en professionel løsning hos en kompetent fagmand.

Vi klarer lakering af motorcykler i alle omfang. Lige fra delvis lakering til total restaurering af maskinen. Da vi ved, at mange motorcyklister ønsker en personliggjort løsning, står vi klar til at rådgive dig og komme med konkrete løsningsforslag til, hvordan du får indarbejdet de unikke detaljer, du drømmer om.

Derudover anvender vi naturligvis kvalitetslak, der ser godt ud og samtidig beskytter mod kraftig UV, skidt og snavs etc., så motorcyklen kan holde sig flot.

Kontakt os

MC lakering med øje for detaljen

Netop den personliggjorte løsning vægtes højt i MC-miljøet, hvor det er de geniale detaljer, der giver motorcyklen dens karakter.

Vi hjælper med at finde de helt rette farver og nuancer til tanken, stellet, dæksler, lygteholdere, skærme, greb, styr m.m.

Vi ved, at den rette farve og dybde er afgørende. Derfor blander vi gerne den helt rette farve, så du får MC lakering på lige præcis dine præmisser. Foruden at skræddersy farver og nuancer, hjælper vi med dekorationer og overgange, som giver den totalløsning, du altid har håbet på.

Forvent grundigt arbejde

Når vi står for mc lakering eller scooter lakering, går vi grundigt til værks. Vi rengør, udbedrer små ridser med fylder og giver rustbeskyttelse for at sikre dig et langtidsholdbart resultat. Vi sørger for at lakering af motorcykel eller scooter kun finder sted på helt glatte overflader. Vi hjælper desuden gerne med at klare plastik-, glasfiber- og carbondele.

Når din MC eller scooter er bearbejdet og lakeret i den helt rette farver, slutter vi gerne af med en klarlak, som beskytter mod sol, vind og vejr.

Kontakt os på telefon 25 11 21 24 eller via kontaktformularen her på hjemmesiden for at høre mere.

Vi samler på glade kunder

Super service, kvalitet og holder sine aftaler

Kushtrim via Google

Super tilfreds. Så venlige medarbejdere og yderst tilfreds med det arbejde jeg fik foretaget.

Michael via Google

God og hurtig service. Flot arbejde

Magnus via Google