Forsikringsskader

Forsikringsskader

Har du behov for skade lakering? Vi gør køretøjet så godt som nyt!

Der findes næppe noget mere irriterende end at få ridser i lakken – sådan helt bogstaveligt talt! Hos KC Autolakering klarer vi forsikringsskader, så skrammer og ridser forsvinder, og din bil eller motorcykel atter er flot at se på.

Vi ved, at skader opstår pludseligt fra alt fra hærværk til uheld, og står derfor klar til hurtigt at udføre lakering af skaderne, så du igen kan anvende køretøjet i dine daglige rutiner.

Vi klarer alle typer Lakering af skader

Fra det lille stenslag til ”Ruko-lakeringen” eller skader fra sammenstød. KC Autolakering klarer det hele og gør skaden usynlig.

Når vi håndterer forsikringsskader på biler eller motorcykler, udfører vi lakarbejdet med afsæt i mere end 30 års erfaring. I de 30 år har vi udbedret skader ved at blande de helt perfekte farver og med stor præcision foretage skade lakering til fuld tilfredshed hos slutkunden.

Når vi udbedrer skaderne, sørger vi for at rette eventuelle buler ud, spartle, pudse og polere, så resultatet bliver professionelt og langtidsholdbart. Vi leverer altid arbejde, der fokuserer på kvalitet, levering til tiden og god service.

Kontakt os

Hurtig og kompetent hjælp til forsikringsskader

Hos KC Autolakering står vores dygtige og kompetente personale klar til at rette op på skaden hurtigst muligt – uanset dens omfang. Formålet er naturligvis, at du så hurtigt som muligt har dit køretøj til rådighed og kan komme videre i din dagligdag.

Vi samarbejder med et bredt udvalg af forsikringsselskaber, og husker at holde kontakten med de enkelte selskaber løbende, så du oplever en gnidningsfri proces uden et virvar af forskellige kontaktpersoner.

I stedet kan du fokusere på, at sket er sket og der nu er dygtige fagfolk, der på professionel vis tager sig af din skade.

Kontakt os og hør mere om skade lakering

Har du brug for nærmere information om lakering af skader og den videre proces med udbedring af skrammerne? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Ring på telefon 25 11 21 24 eller tag kontakt via kontaktformularen her på hjemmesiden for at høre mere om håndtering af forsikringsskader.

Vi samler på glade kunder

Super service, kvalitet og holder sine aftaler

Kushtrim via Google

Super tilfreds. Så venlige medarbejdere og yderst tilfreds med det arbejde jeg fik foretaget.

Michael via Google

God og hurtig service. Flot arbejde

Magnus via Google